De Wijkwijzer blijft ook na de strengere coronamaatregelen om het coronavirus terug te dringen geopend. U kunt ma-vr tussen 9:00 uur en 14:00 uur bij ons terecht voor uw vragen of meldingen. Ook voor het maken van een kopietje of een scan bent u van harte welkom. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het openbaar toilet. 

Er zijn wel enkele 'spelregels':
Er mag maar één bezoeker tegelijkertijd naar binnen. Ziet u dat er al iemand binnen is, wacht u dan even buiten, tot u binnen wordt gelaten. Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht. Dit mag worden afgedaan zodra u op de stoel voor het bureau zit. Dan moet u ook uw handen ontsmetten. Uiteraard houdt u de anderhalve meter afstand in de gaten.
Vergaderingen zijn slecht mogelijk als er niet meer dan vier personen aan het overleg deelnemen. Dit is alleen mogelijk in de Meulmanzaal (de grote vergaderruimte). 

De spreekuren van Sedna, Lefier, Woonzorg en Expeditie Emmerhout Energieneutraal komen voorlopig te vervallen. Eventuele vragen kunt u  telefonisch stellen T 67 59 58) of per mail: wijkwijzer@wijkbelangenemmerhout.nl. Of rechtstreeks bij betreffende organisatie. Wij hopen op uw begrip.
#samensterk #houdmoed #weeslief